Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Diagonale lijnen en gedurfde kleuren

Jonge, Spaanse designstudio presenteert eerste grafische collectie

Gofi, het nieuwe merk dat is opgericht door de in Barcelona gevestigde studio Goula / Figuera, was voor het eerst op de Maison et Objet, dat dinsdag 21 januari haar deuren sloot voor het grote publiek. 

Gofi's Collection Nº1 bestaat uit stoelen en grafisch werk en probeert de 'avontuurlijke' geest van het allereerste toonaangevende product te behouden. Eenvoudige en strakke ontwerpen maar tegelijkertijd opvallend en handgemaakt in kleine series in Spanje.



Hoewel het merk in 2018 werd opgericht, was het uitgangspunt van Gofi Lines & Dots, een collectie lampen die grote erkenning kreeg in de sector toen het vier jaar geleden werd geïntroduceerd. Na het succes van dit eerste product besloten de ontwerpers om Gofi op te richten, een bedrijf dat lampen, meubels, accessoires en grafische werken omvat.



Cirkels, rechthoeken en diagonale lijnen geven vorm aan een aantal ontwerpen geproduceerd met een breed scala aan materialen zoals marmer, glas of hout. Ondanks de verscheidenheid aan afwerkingen, delen alle producten een gemeenschappelijke taal, gemaakt met grafische lijnen en gewaagde kleuren.



Hoewel de meeste ontwerpen al beschikbaar waren op de website van Gofi en bij geselecteerde retailers zoals Le Bon Marché, is dit de eerste keer dat het bedrijf een internationale beurs bezoekt waar klanten en professionals uit de eerste hand inzicht in de collectie kunnen krijgen.

Meer informatie:
Gofi
info@gofi.es
www.gofi.es

Publicatiedatum: