Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op internationale interieurvakbeurs IMM Cologne

Artifort lanceert Shark Lounge fauteuil

Het Nederlandse designmeubelmerk Artifort lanceert een nieuw ontwerp van de Nederlandse topontwerper René Holten tijdens meubelbeurs IMM in Keulen: Shark Lounge. Een zachte en organisch gevormde fauteuil met een eigentijds onderstel. Naast de introductie van Shark Lounge, laat Artifort tijdens IMM haar 2019 samenwerkingen zien met internationaal gerenommeerde designers, een moderne kijk op een subliem design icoon en verschillende collectie updates.



Nieuw: Shark Lounge fauteuil
Shark Lounge is een zachte en organisch gevormde fauteuil met een eigentijds onderstel. Stevig. Met extra steun in de rug. Nu al veelgeprezen vanwege het uitstekende zitcomfort en de compacte footprint. Het ontwerp van de Nederlandse ontwerper René Holten is verkrijgbaar als op een metalen schijfvoet die een projectie is van bovengelegen gestoffeerde schaal. Of op een elegant stalen buisframe dat uit één stuk is gebogen.

Holten: ‘In esthetiek een duidelijk familielid van de veelgeprezen Shark eetkamerstoel en onderscheidend met zijn opvallende onderstel. Het silhouet van het onderstel is een projectie van de bovengelegen gestoffeerde kuip. In vormgeving daarom heel eigen en van deze tijd.’


Clarion Low table collection

Naast de Shark Lounge fauteuil worden meerdere ontwerpen gepresenteerd, als de nieuwe Clarion Low table collection, Jima met houten vierpoot en een collectie update van bank Bras.

Artifort is te vinden in Hall 3.2, stand F011

Meer informatie:
Artifort
www.artifort.com 

 

Publicatiedatum: