Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tekening 6-jarige zoon staat symbool voor kast

In deze YouTube-video neemt Chris Salomone, een vader van een 6-jarige zoon, ons mee in zijn werkproces om de tekeningen van zijn zoon te veranderen in een volledig functionerend meubel op ware grootte. Zonder formele achtergrond in houtbewerking of timmerwerk, raakte Salomone voor het eerst geïnteresseerd in design toen hij begon met het bouwen van meubels voor in zijn huis. Vandaag toont de houtbewerker, die de naam foureyesfurniture draagt, zijn creatieve projecten via zijn YouTube-kanaal. Eerder werd een soortgelijk project uitgevoerd door twee vaders, genaamd Jack Beveridge en Joshua Lake, die ook tekeningen van hun 8-jarige kinderen omzetten in echt meubilair.



In eerste instantie transformeert Salomone de 2D-tekening in een 3D-model. Hij gebruikt vervolgens een tafelzaag om onbewerkt hout in afzonderlijke stukken te zagen. Met behulp van houtlijm, spijkerpistool en klemmen, gaat hij verder met het samenstellen van de stukken om een ​​solide lage kast met vlakke oppervlakken te maken, bestaande uit vier laden, vier poten en twee open ruimtes. door de organische lijnschetsen van zijn zoon te volgen, realiseert Salomone vervolgens de kromme oppervlakken langs de platte vlakken van de kast met een schuurmachine. Om het project af te ronden, zijn een zwarte inktcontour langs de randen en ladeknoppen getekend die lijken op de details van de eerste potloodtekening van zijn zoon.

Publicatiedatum: