Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederlandse agent voor Artisan is hoopvol gestemd

Waldo de Jongh: ''We verwachten met deze presentatie een groot succes op de IMM''

Waldo de Jongh is Nederlandse agent voor de meubelfabrikanten Artisan, Arflex, Glasitalia en Lema designcollecties. Komende maandag (13 januari) start de wereldwijde meubelbeurs IMM in Keulen. Ook Artisan is vertegenwoordigd als exposant en Waldo presenteert daar met gepaste trots de nieuwste modellen van het Bosnische meubelmerk.

Artisan is gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit massief houten meubilair. Wat het Bosnische merk onderscheidt van andere is dat al het werk op ambachtelijke wijze uitgevoerd wordt in eigen fabriek. Het label heeft de eerste ervaringen opgedaan door meubels te produceren voor Nederlandse en Britse ontwerpers, waarna ze later gestart zijn met een eigen collectie, in samenwerking met de regionale ontwerpers in 2007. ''Het bedrijf had vijf jaar geleden twintig werknemers in dienst, momenteel zijn dat er al 200!'', vertelt Waldo.


Waldo op de stand van Artisan tijdens Design District 2019.

Artisan heeft een goed jaar achter de rug. Het meubelbedrijf boekte volgens Waldo 30% meer omzet dan het voorgaande jaar. ''Een record! Dit komt met name doordat de producten en modellen erg goed in de markt liggen, op het juiste moment. Er wordt goed op gereageerd.''

Unic Selling Point
Een van de top verkooppunten van Artisan in de Benelux is POT Interieur te Axel. ''De reden hiervan is dat de Nederlandse en Belgische klant het merk waarderen en het massieve hout waarmee Artisan werkt. Daarnaast is Artisan de enige meubelfabrikant in de Benelux die organische massieve houten meubelen verkopen in zes diverse houtsoorten. Dat doet niemand", aldus Waldo die al jaren meedraait in de meubelbranche.

Daarnaast speelt Artisan in op de huidige trends: zwarte meubels. De massieve houten meubels worden in RAL9005 gespoten en dit trekt erg aan bij het grote publiek. 


Restaurant The Lemon Tree, ingericht met Artisan eetstoelen.

Restaurant op hoog niveau
Waldo heeft al diverse prachtige projecten afgerond waar Artisan producten aan toegevoegd zijn. Dit zijn onder andere restaurant 'Het Wapen van Zeeland' in Renesse en het nieuwe restaurant 'The Lemon Tree' in Deventer. ''De eigenaar heet Valentijn en het restaurant ging ook vorig jaar op Valentijnsdag open. Dat was heel leuk,'' vertelt Waldo. ''Het is natuurlijk prachtig en trots dat je onze producten dan in deze restaurants, die op hoog niveau zijn, terug ziet.''


Restaurant 'Het Wapen van Zeeland' in Renesse.

IMM wordt een succes!
Tijdens de IMM zal Artisan meerdere nieuwe modellen presenteren aan het grote, wereldwijde publiek. Bezoekers kunnen nieuwe ontwerpen verwachten, waarin nieuwe materialen verwerkt zijn in combinatie met het massieve hout. Deze materialen zijn niet eerder gebruikt of toegepast in ontwerpen van het meubelmerk. Stof en leer werd eerder gebruikt, maar nu presenteert het merk een totaal ander materiaal.

Waldo kijkt vol verwachting uit naar de beurs in Keulen. ''We zullen met deze presentatie wederom een heel groot succes verwachten.''

Waldo de Jongh 
info@waldodejongh.nl 
www.waldodejongh.nl
www.artisan.ba