Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'De Kring Culemborgse Bedrijven vindt dat veel meer ondernemers een bedankje verdienen'

EER Award voor Gispen

De burgemeester van Culemborg, Gerdo van Grootheest, heeft vorige maand een EER Award uitgereikt aan Gispen. Maurits van Berckel, commercieel directeur Gispen nam de award met gepaste trots in ontvangst. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die de provincie Gelderland helpen verduurzamen en groeien.

Vanaf september 2019 wordt wekelijks een EER Award uitgereikt aan een Culemborgs bedrijf dat heeft bijgedragen aan groei en ondernemerschap. De Kring Culemborgse Bedrijven is van mening dat veel meer Culemborgse ondernemers een bedankje verdienen. 


V.l.n.r.: Rosita Setz, voorzitter KCB, Gerdo van Grootheest, burgemeester Culemborg, Maurits van Berckel, commercieel directeur Gispen en Sander Birkhoff, Manager Operations Gispen.

Innovatie en circulariteit
Gispen verdient deze award omdat het bedrijf kiest voor innovatie binnen het grote thema van circulariteit en verduurzamen. Hoe doen ze dat concreet? ''We revitaliseren werkplekken met hergebruik van producten en materialen en we kiezen heel bewust voor materialen die maximaal afbreekbaar en/of herbruikbaar zijn. Dit doen we binnen een breed werkgebied: Gispen werkt in opdracht van bedrijven, gemeentes, de zorg en het onderwijs. Daarnaast kiezen we voor sociaal ondernemerschap: we hebben aandacht voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt (diversiteit en inclusiviteit).''

Gelderland ondernemende regio
Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Het Europees Comité van de Regio’s heeft aan de Provincie Gelderland de EER Award toegekend. EER staat voor: European Entrepreneurial Region. De Gelderse ondernemers, gemeenten, onderwijsinstellingen en tal van organisaties laten zien hoe er wordt gezorgd voor een duurzame krachtige economische regio.

‘Dank je wel Tour’
De Provincie Gelderland zet samen met zoveel mogelijk gemeenten en met ondersteuning van de Rabobank de ondernemers die Gelderland helpen verduurzamen en groeien in het zonnetje. Zij hebben daarvoor een ‘Dank je wel Tour’ opgezet. Dat betekent dat zij dit jaar elke week taart eten met een Gelderse ondernemer of organisatie, elke week in een andere gemeente.

Meer informatie:
Gispen
info@gispen.com 
www.gispen.com 

Publicatiedatum: