Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubelindustrie Het Anker neemt voor 25e keer deel aan IMM:

"Keulen is onze springplank naar Europa, het Midden-Oosten en de rest van de wereld"

Voor Meubelindustrie Het Anker is de IMM in Keulen een 'must'. In januari 2020 doet de vooraanstaande fabrikant uit het Gelderse Druten voor de 25e keer mee aan deze belangrijke meubelbeurs. "Deze internationale beurs is bij uitstek de gelegenheid om onze exportklanten te begroeten en nieuwe (inter)nationale klanten te ontmoeten. Naast Meubelbeurs Brussel in november en onze eigen huisshow in april is Keulen voor ons een belangrijke pijler", vertelt directeur Jeffrey Koster van Het Anker.

Directeur Jeffrey Koster van Meubelindustrie Het Anker, dat handelt in zitmeubelen (banken en stoelen). 

"Keulen is onze springplank naar Europa, het Midden-Oosten en de rest van de wereld", gaat hij verder. "Veel van onze internationale afnemers komen ons hier opzoeken en geven dan hun jaarplanning op. Daarnaast is het voor ons een mooi platform om onze nieuwste collecties te presenteren."

Het Anker rekent zich tot één van de meest vernieuwende bedrijven binnen de branche. Elk jaar brengt de zitmeubelmaker uit Druten een flink aantal nieuwe programma’s. "Deze editie van de IMM zijn dat o.a. de bankenprogramma’s Ocean, Montreal, Washington, San Antonio  en Palm Beach. In Brussel konden de klanten al kennismaken met de programma’s Fargo, Maui, Samos, Cooper en Astoria. In totaal dus tien compleet nieuwe bankenprogramma’s", legt Jeffrey uit.

"Daarnaast staan in Keulen de nieuwe eetkamer- en projectstoelen Giulia/Gianni en Leona/Lotte/Lynn en de nieuwe relaxfauteuils Sevilla, Zaragoza en Barcelona. Kortom, ongelooflijk veel nieuws in onze stand tijdens deze editie van de Keulse beurs en daarom een bezoek meer dan waard", vindt Jeffrey.

Het Anker is te vinden in Hal 6, standnummer B070.

Jeffrey heeft tot slot nog verschillende wist je datjes over het bedrijf. Hij somt op: "Wist je dat Het Anker in 1928 is opgericht en we vorig jaar ons 90-jarig jubileum hebben gevierd? Het Anker in Druten een prachtige showroom van 5000 m2 heeft waar een groot gedeelte van de collectie te vinden is? Dat een groot deel van onze collectie in eigen beheer en in eigen fabriek wordt gemaakt? Dat de showroom in Druten begin 2020 nog eens met 1000 m2 wordt uitgebreid? Dat verschillende collega’s uit de branche (waaronder Nijwie/Lechair, Masterlight, MondiArt, Iccoon en Key West Bedding) ook te vinden zijn in de Ankershowroom? Dat onze showroom op deze manier een totaalbeleving op woongebied laat zien? Dat de jaarlijkse huisshow met onze partners in april inmiddels een niet te missen event is voor de woonprofessional?" 
Het is maar dat je het weet!

Meer informatie:
Het Anker Meubelindustrie BV
Westerhout 7
6651 CW Druten
Bezoek showroom alleen op afspraak
+31 (0)487512000
info@het-anker.nl
www.het-anker.nl