Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Gispen wint aanbesteding van Triodos Bank

Gispen is na een aanbestedingstraject geselecteerd als leverancier voor de inrichting van Triodos Bank. Eind deze maand verhuist de bank naar een nieuw, volledig duurzaam kantoor. Alle bestaande bureaus gaan mee; Gispen gaat deze refurbishen. Daarnaast verzorgt Gispen alle karpetten en nieuw meubilair: zowel los meubilair als maatwerkoplossingen.

Een woordvoerder van Tridos Bank vertelt: "Triodos Bank groeit hard; daarom bouwt de bank een nieuw kantoor op Landgoed De Reehorst, waar de bank veertig jaar geleden werd opgericht. De nieuwbouw voor alle medewerkers van Triodos Bank Nederland en Triodos Investment Management wordt optimaal ingepast in de omgeving."

Bijzonder duurzaam gebouw
RAU architecten ontwikkelde in samenwerking met Ex Interiors een integraal concept, waarbij tijdelijkheid richtinggevend was voor het ontwerp. Het gebouw is een toonbeeld van duurzaamheid met zijn bijna volledig houten draagconstructie en de bouwwijze waarbij rekening is gehouden met het terug winnen van de materialen.

Bij de uitreiking van de Architectenweb Awards 2019 werd het pand onlangs bekroond als Kantoorgebouw van het Jaar. De jury roemde de ruimtelijkheid van het gebouw en de benadering van het kantoorgebouw als materialenbank met een Madaster account. Met recht een fijne werkplek met respect voor de omgeving en het milieu.

Breed wensenpakket 
Ellen Wiewel, programmamanager nieuwe huisvesting bij Triodos Bank: "Naast prijs hechten we ook veel waarde aan een groot aantal kwalitatieve eisen. Op het gebied van service en onderhoud, circulariteit en ook wat de implementatie betreft. Op al deze vlakken heeft Gispen het vertrouwen gewekt dat zij voor ons de beste partner zijn."

Hergebruik van meubilair
Niet alleen medewerkers verhuizen straks naar de nieuwe locatie: Triodos hergebruikt ongeveer 400 bestaande werkplekken. Gispen revitaliseert alle bladen en vult de bureaus aan met benodigdheden om de bekabeling netjes en veilig weg te werken.

Meer informatie:
Gispen
info@gispen.nl  
www.gispen.com 

Triodos Bank
www.triodosopreehorst.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven