Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volledig op maat gemaakt voor Art Collection op The Philips Estate

PMP Furniture verzorgt interieur op Skully Event

Afgelopen weekend 8, 9 en 10 november, presenteerde Skully Gin de Skully Art Collection op 'The Philips Estate' in Eindhoven. Tijdens het driedaagse evenement werden internationale gasten getrakteerd op een unieke kunsttentoonstelling, waaronder een wereldrecord, gecombineerd met culinaire meesterwerken en innovaties.



13 internationale artiesten
Skully Gin werkte samen met 13 internationale kunstenaars om 141 kunstwerken te creëren, die geïnspireerd zijn door het merk Skully. Het hele proces duurde meer dan 2 jaar om dit te voltooien, wat resulteerde in een aantal gekke en coole hedendaagse kunst. Voor het merk Skully weerspiegelt het nummer 13 het rebelse imago en dus zijn de meeste creaties beperkt tot 13 stuks.

Wereldrecord
Het hoogtepunt van de tentoonstelling was een object dat uniek gemaakt was door de Belgische juwelenontwerpster Jochen Leën, Granada Gallery en Skully Gin. Een onberispelijke 65.17 karaat Paraíba-toermalijn in een witgouden setting werd in een fles van 450 cl Skully Gin geplaatst, waardoor de duurste fles Gin ter wereld ontstond. De specifieke gebruikte Paraíba behoort tot de top 7 van meest exclusieve Paraíbas ter wereld. Omdat Paraíba zeldzamer en duurder is dan Diamond, heeft deze unieke Skully Gin-fles een waarde van € 4.700.000, -.



Geologische schatten
Naast de 65.17 karaat Paraíba Tourmaline, creëerden Jochen Leën en Granada Galleries een uitzonderlijke sfeer met behulp van andere geologische schatten uit de Granada Gallery-collectie. Drie authentieke prehistorische dinosaurusskeletten en andere fossielen waren binnen en buiten de tentoonstelling te zien.



Culinaire ervaring en innovaties
De uitzonderlijke smaken van Skully Gin worden niet alleen gebruikt in cocktails en drankjes, maar ook gebruikt als ingrediënten voor het paren van voedsel. Verstegen Spices trakteerde gasten op een unieke Omakase Chefs Experience van topchef Juan Danilo. De afdeling Innovatie van Verstegen gebruikte hightech 3D-voedselprinters om een ​​'eetbare Gin-Tonic' te maken in de vorm van het Skully-logo.

Het Philips-landgoed
Het exclusieve evenement werd georganiseerd in Eindhoven, Nederland, op het Philips Estate. De 350 hectare grote residentie, die de thuisbasis was van wijlen Frits Philips, is zeer zelden opengesteld voor het publiek en Skully Gin was vereerd om toegang te hebben tot deze unieke locatie. "Onze partner Domes Europe bouwde twee gigantische tijdelijke koepels op het landgoed voor de tentoonstelling en honderden genodigden. Een volledig op maat gemaakt interieur is gemaakt door PMP-meubels om te passen bij de blauwgroene kleur van de Paraíba-toermalijn en de warme sfeer in de luxe koepels af te werken."

Meer informatie:
www.skullyartcollection.com
www.pmpfurniture.com

Publicatiedatum: