Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit is mijn meest geslaagde sofa, chaise longue, ligstoel ooit!"

Jubileummodel Dutch Seating Company

Dutch Seating Company bestaat 15 jaar. "15 jaar lang apart en kleurrijk! Om ons jubileum te vieren hebben we een nieuwe Casablanca gemaakt. Een echte chaise longue. De Casablanca Rainbow. Met nog meer kleur dan je van ons gewend bent. Mooi wat kleur allemaal met je doet! De chaise longue is comfortabel, zo is de rol (rug) van de bank in hoogte verstelbaar. Een heerlijke steun in de rug als je bijvoorbeeld lekker comfortabel een boek wilt lezen. De chaise longue is ook zeer geschikt voor een kleine powernap."

Walter Wuis, eigenaar Dutch Seating Company: "Zoals artiesten vaak zeggen, dit is mijn beste CD ooit, zeg ik, dit is mijn meest geslaagde sofa, chaise longue, ligstoel ooit! Ik ben er echt heel blij mee. De kleuren zijn talrijk en daardoor goed te combineren met andere meubels in je woonkamer. Het kenmerkende van de Casablanca, de armrol is subtiel verwerkt in deze bank. De chaise longue is heerlijk comfortabel.omdat o.a. het ruggedeelte in hoogte verstelbaar is.
Dat zorgt ervoor dat je prettig "actief" ligt of zit.

Meer informatie: www.dsco.nl

Publicatiedatum: