Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag speciale introductieshow in De Woonindustrie

Nieuw Leolux-merk breidt collectie uit

Tijdens een speciale introductieshow, op maandag 17 juni in de Woonindustrie, presenteert designmerk Évidence een nieuw aanbouwprogramma van ontwerper Frans Schrofer. De serie met de naam Brisa omvat naast banken ook aanbouwelementen en accessoires, die allemaal op bestelling worden geproduceerd door de makers van Leolux. Tegelijkertijd wordt de collectie aangevuld met bijpassende salontafels en karpetten.

Eerste aanbouwserie
Évidence is een sterk groeiend merk, dat met de introductie van een reeks nieuwe producten verder wordt uitgebouwd. De belangrijkste nieuwkomer is Brisa, een compleet aanbouwprogramma met het herkenbare handschrift van designer Frans Schrofer: elegante ronde lijnen en subtiele details. Meest opvallend zijn de aluminium voetjes die een sierlijk detail vormen aan de onderzijde van de zitting. Brisa is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de typische Évidence eigenschappen van kwaliteit en comfort.

De Brisa collectie; compleet aanbouwprogramma

Salontafels: voor een perfecte match
De Évidence collectie stopt niet bij zitmeubelen. Deze zomer presenteert het designmerk zijn eerste salontafels. Praktisch en stijlvol, in een groot aantal maten en uitvoeringen. Ze worden, net als de zitmeubelen, op bestelling geproduceerd voor een perfecte match. De tafels in de Juno reeks zijn rond of rechthoekig, terwijl Kadmos naast zijn vierkante en rechthoekige uitvoeringen ook bijzettafels in het programma heeft. Van beide modellen wordt het bovenblad uitgevoerd in keramiek, eiken of lak. Voor die laatste optie maakt Évidence gebruik van een milieuvriendelijke poedercoating. Ook het onderblad van Juno en alle onderstellen krijgen een dergelijke poeder-kleurlaag. 

Karpetten: natuurlijke warmte
Helemaal af is een interieur met een mooi Évidence karpet. De collectie biedt twee keuzes: Austin en Milan zijn leverbaar in de maten 170x230, 200x300 en 240x340 cm. Beide karpetten zijn handgeweven met garens van wol en viscose, wat zorgt voor een zachte glans en een natuurlijke warmte. Austin is een licht gemarmerd kleed in vier kleurtonen. Het karpet Milan (eveneens in vier kleuren) is voorzien van een fraai verloop, waardoor de kleuren van links naar rechts lijken te vervagen.

Frans Schrofer is freelance designer en werkt al vele jaren voor de verschillende Leolux merken. Voor de Évidence collectie ontwikkelde hij de modellen Brisa en Juno.

Designer Frans Schrofer over Brisa: “De Brisa collectie is een compleet luxe zitmeubelprogramma, met banken en aanbouwelementen waarmee je diverse opstellingen kunt maken. De bijpassende stoelen geven de zithoek balans. Voor extra comfort is er een bijpassende hoofdsteun ontworpen, die op diverse plekken van de bank kan worden geplaatst. De vloeiende detailleerde aluminium gegoten pootjes kregen speciale aandacht. Ze zijn te krijgen in twee hoogtes, waardoor een wat hogere zit kan worden verkregen, en leverbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Gemaakt om te passen bij elke bekleding, stof of leer.”


Ontwerper Frans Schrofer

Designer Frans Schrofer over Juno: “Het Juno salontafelprogramma heeft softe vormen en een kenmerkende twee laags opbouw. Dat is niet alleen stilistisch erg mooi, maar ook heel functioneel in het dagelijkse gebruik. Het biedt extra ruimte waardoor het bovenste blad altijd netjes opgeruimd is. De tafelbladen van keramiek zijn slijt- en krasvast. Dat geeft ze een luxe uitstraling en maakt de tafels zeer duurzaam. Ook de poten kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Daarmee zijn ze prachtig inpasbaar in verschillende interieurstijlen.

Introductieshow Évidence
Maandag 17 juni 2019,
10.00-17.00 uur Woonindustrie, Atrium

Symfonielaan 1, Nieuwegein
www.evidence-living.nl 
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: