Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Handdoeken zijn lekker dik voelen zacht aan op de huid

Uitgebreide badgoedcollectie Bedding House: "Kleuren hebben een krijtachtige uitstraling"

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- en badtextiel. De badgoedcollectie is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen met een hotelkwaliteit van 600 gr/m2. "Het is een combinatie van velours en melange badstof. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de handdoeken lekker dik zijn en zacht aanvoelen op de huid. Ook praktisch gezien is dit materiaal prettig, ze nemen heel goed vocht op en zijn sneldrogend", vertelt een woordvoerder van Bedding House.



De collectie bestaat uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken in drie maten en een badmat. De handdoeken hebben een luxe boordafwerking en een praktisch lusje en zijn verkrijgbaar in een uni ontwerp of met een streep. De collectie is leverbaar in de kleuren antraciet, blauw, petrol, groen, zand, zacht roze, terra en wit. De badmat is er in de kleuren wit en groen. De kleuren hebben allen een krijtachtige uitstraling en kunnen makkelijk met elkaar worden gecombineerd. 

Uiteindelijk worden meer dan 95% van de producten gemaakt van katoen. Daarom participeert Beddinghouse in het programma van Better Cotton Initiative (BCI). Deze organisatie heeft als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren en zorgt voor een betere economische en milieuvriendelijke productie van katoen.

Meer informatie:
Beddinghouse
Heereweg 33a 
2161 AC Lisse
info@beddinghouse.com
www.beddinghouse.com

Publicatiedatum: