Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Satijnkatoen in 12 kleuren

SUITE702 breidt collectie beddengoed uit

Het Amsterdamse beddengoedmerk SUITE702 heeft het assortiment beddengoed deze zomer uitgebreid met twee nieuwe collecties. Naast een washed linnen collectie in 12 kleuren hebben eigenaren Olaf en Shirley ook een satijn collectie in 12 kleuren geïntroduceerd.Olaf vertelt: "De vakantie loopt nu toch echt op zijn einde. Voor je het weet ben je het uitgeruste vakantiegevoel helemaal kwijt en zit je vol in de projecten. Probeer het ontspannen gevoel lekker vast te houden. Laat je niet gek maken. Het leven is niet alleen 'Back to work' en 'Back to school'. Pak je rust, ga ook lekker 'Back to Bed'." 

Satijn collectie
Het katoen satijn glanst subtiel, valt soepel en voelt zacht en glad aan. Het materiaal is biologisch en sociaal verantwoord geproduceerd en heeft een draaddichtheid van 400TC. 

Washed linnen collectie
De organic washed linnen lijn heeft een natuurlijke look, ademt goed en heeft een zachte, linnen textuur. Warm in de winter en luchtig in de zomer.SUITE702 wil zich onderscheiden met luxe kwaliteit, duurzaamheid (GOTS gecertifieerd textiel) en uitgesproken kleuren. 

Meer informatie:
SUITE702
Palmstraat 66
1015 HS Amsterdam
info@suite702.com
www.suite702.com

Publicatiedatum: