De Artex merken Artelux, Your Edition en Loft79 versterken elkaar dit jaar op InCoDa. "We presenteren kleurpaletten met de highlights van dit moment naast commerciële kiezeltinten. Oog voor materialen die zo bewerkt worden dat een maximaal effect bereikt wordt zonder het onderhoudsvriendelijke element uit het oog te verliezen. Dessins met het specifieke handschrift van de collectie", vertelt een woordvoerder van Artex.

"Bij Artelux de herkenbare natuurlijke elementen, Your Edition meer hip en happening, wat spannender en met een knipoog; buiten de lijntjes gekleurd, bij Loft79 een meer gracieuze stijl met een link naar het stadse en cosmopolische leven", vervolgt Artex.

Artelux                                           
De nieuwe Artelux collectie is geïnspireerd op ‘het Hollandse landschap’ zoals we dat kennen uit de oude schilderkunst. Een natuurlijk en ambachtelijk thema en die basale kenmerken zien we terug in de collectie. Zandtinten en vergrijsde blauwen en witten geïnspireerd op de elementen lucht en water, verwerkt in sierlijke en subtiele dessins die in techniek doen denken aan de ambachtelijke schilderkunst. De aanvullende unies hebben qua materialiteit een natuurlijke uitstraling en het kleurenpalet sluit aan op het gedessineerde deel van de collectie.

Your Edition
Een hip Nederlands gordijnstoffenconcept dat staat voor een collectie voor jong en oud! Een collectie voor mums & dads, boys & girls, voor ‘teens’... eigenlijk voor iedereen die van wonen houdt.
Artex: "De ontwikkeling van doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Een jong en enthousiast team werkt dagelijks aan het merk. We halen inspiratie uit het leven, uit woonbladen, internationale beurzen, reizen maar ook uit kleine dagelijkse dingen. Omdat de lijnen kort zijn spelen we handig en flexibel in op de laatste trends. Binnen de collectie vind je naast een bont kleurenpalet ook een ruim assortiment in doeksoorten. Van ruige, stevige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie."

Nieuw in 2019 en te zien op Incoda
Met een link naar het bohemien gevoel, kleuren en materialen in een nonchalante en zonnige stijl. Etnische dessins, handcrafted, met warme, neutrale tinten en een reeks texturen. De collectie is gemaakt vanuit de gedachte: sober met veel lichtinval, open ruimtes en cosy hoekjes. Bruine aardetinten maken een comeback in de nieuwe kleurenpaletten. 

Loft79
Loft 79 brengt een ode aan het cosmopolische stadse leven! De collectie beantwoordt aan het stijlniveau van de young urban professional en moderne consument. De collectie is ontwikkeld met in het achterhoofd mensen die buiten de grenzen kijken, een internationale stijl zoeken en werelds georiënteerd zijn. De designers hebben zich laten inspireren door de moderne architectuur en diverse luxe materialen wat resulteert in stoffen met aandacht voor structuur, transparantie en detail. 

Meer informatie:
Artex
Bosscheweg 79
5735 GT Aarle-Rixtel
sales@deploeg.com
www.artex.hde.nl