Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Overtrek bevat tot wel veertien PET flessen'

HEMA start verkoop gerecyclede dekbedden

HEMA start met de verkoop van dekbedden en handdoeken gemaakt van gerecycled materiaal. Volgens een woordvoerder van het warenhuis voelt het lekker zacht, als katoen. "Het is eigenlijk een combinatie van katoen en polyester, gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Het dekbedovertrek bevat tot wel veertien PET flessen. "Deze combinatie zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel onder de lakens. De nieuwe handdoeken van HEMA zijn eveneens duurzaam geproduceerd. Wie had dat ooit bedacht: jezelf afdrogen met de (fris)drankflessen die je zelf hebt gebruikt? De handdoeken zijn gemaakt van katoen met gerecycled PET-materiaal(rPET). Een handdoekenset van vier bevat ruim zes plastic flessen. 

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design
voor een goede prijs, HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.

Meer informatie: www.hema.nl

Publicatiedatum: