Yvonne de Boer van Studio Brokaat:

"Stofferen is mijn lust en mijn leven"

Yvonne de Boer van Studio Brokaat is textiel expert als het gaat over stoffering, styling en restauratie van vooral meubelen. "Stofferen is mijn lust en mijn leven. Zonder standaardconcept denk ik graag met de klant mee over kleur en structuur van meubels, poefjes, hoezen, tafelkleden en troostkleden. Van gobelins tot dierenhuiden, houtwerk en reparaties aan meubels, wij denken mee en bekleden stoelen, kamerschermen en bekleden ook kisten", vertelt Yvonne.

Wat betreft het stofferen is de keuze van het type materiaal en de kleur bepalend voor de sfeer. Yvonne: "Gestoffeerd met moderne stoffen of materialen van weleer. Dit wordt met vakmanschap, passie en creativiteit uitgevoerd."
Voor de reparatie van het houtwerk van meubels werkt Yvonne nauw samen met een ervaren meubelrestaurateur. Oude stoelen laten ze in hun waarde, zodat de 'ziel' intact blijft. De zitting krijgt zo nodig een nieuwe, originele klassieke vering of mogelijk modern polyether binnenwerk. Niet alleen de restauratie van meubels, maar ook het repareren van een dierenhuid of een ander interieurstuk is mogelijk.

Meer informatie:
Brokaat
Kortenhoefsedijk 85C
1241 LS Kortenhoef 
info@brokaat.nl
www.brokaat.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven