Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yvonne de Boer van Studio Brokaat:

"Stofferen is mijn lust en mijn leven"

Yvonne de Boer van Studio Brokaat is textiel expert als het gaat over stoffering, styling en restauratie van vooral meubelen. "Stofferen is mijn lust en mijn leven. Zonder standaardconcept denk ik graag met de klant mee over kleur en structuur van meubels, poefjes, hoezen, tafelkleden en troostkleden. Van gobelins tot dierenhuiden, houtwerk en reparaties aan meubels, wij denken mee en bekleden stoelen, kamerschermen en bekleden ook kisten", vertelt Yvonne.

Wat betreft het stofferen is de keuze van het type materiaal en de kleur bepalend voor de sfeer. Yvonne: "Gestoffeerd met moderne stoffen of materialen van weleer. Dit wordt met vakmanschap, passie en creativiteit uitgevoerd."
Voor de reparatie van het houtwerk van meubels werkt Yvonne nauw samen met een ervaren meubelrestaurateur. Oude stoelen laten ze in hun waarde, zodat de 'ziel' intact blijft. De zitting krijgt zo nodig een nieuwe, originele klassieke vering of mogelijk modern polyether binnenwerk. Niet alleen de restauratie van meubels, maar ook het repareren van een dierenhuid of een ander interieurstuk is mogelijk.

Meer informatie:
Brokaat
Kortenhoefsedijk 85C
1241 LS Kortenhoef 
[email protected]
www.brokaat.nl

Publicatiedatum: