Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zweeds textielbedrijf viert 130 jarig bestaan

Dit jaar viert Kasthall zijn 130 jarig bestaan. Zij wil dit vieren met een eerbetoon aan de geschiedenis en designerfgoed. Met degelijk vakmanschap en eigen Design Studio, produceert ze unieke, mooie en duurzame tapijten in de fabriek in Kinna, waar hoge kwaliteit en een creatieve omgeving door de jaren heen toonaangevende merken en de meest prominente ontwerpers hebben aangetrokken, zoals Ingrid Dessau, Astrid Sampe, Gunilla. Lagerhem-Ullberg, Ilse Crawford, Paola Navone en Lara Bohinc.

Kasthall werd in 1889 opgericht door de jonge ondernemer Ludvig Anderson, die een tapijtfabriek oprichtte in wat later het hart van de Zweedse textielindustrie zou worden.

De Hover - Tentoonstelling
Samen met mode- en lifestyleplatform Scandinavian MAN is er een serie foto's gemaakt, waar fotograaf Pär Olofsson het concept van tapijten heeft 'verdraaid' in een driedimensionale weergave. Deze afbeeldingen zijn te zien in een tentoonstelling, Hover, in de Flagship Store in Stockholm tot 20 september, voordat de galerij verder trekt naar de wereldwijde markten van Kasthall. 

Meer informatie:
Kasthall
www.kasthall.com

Publicatiedatum: