Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plant Kroonluchter & Liberty Table in New York

Moooi lanceert nieuwigheden: vakmanschap gecombineerd met organische vormen

De natuur is een bron van inspiratie voor ontwerpers en kunstenaars. Dit wordt getoond in Moooi's nieuwste nieuwigheden die in New York worden gelanceerd ter ere van het NYCxDesign, dat nog tot morgen 22 mei plaatsvindt in New York.
Atelier Van Lieshout maakt van een kunstwerk een designobject met hun nieuwe The Liberty Table, dat vakmanschap combineert met organische vormen. Dutch Design duo Kranen / Gille is geïnspireerd door de onvoorspelbaarheid van de natuur, dat zich verwondert in het ontwerp Plant Chandelier. 

Liberty Table
De Liberty-tafel, ontworpen door Atelier Van Lieshout, is een typisch voorbeeld van een kunstwerk dat is veranderd in een designobject, net als de eerder uitgebrachte Liberty Lounger. Met de Liberty Table blijft Atelier Van Lieshout het New Tribal Labyrinth en de "Arts and Crafts" -beweging aanspreken met traditioneel vakmanschap en eenvoudige vormen.

Plant Chandelier
'De plantenkroonluchter', ontworpen door Kranen/Gille, fascineert de architecturale uniformiteit in het ontwerp van de natuur, met zijn takken die groeien en zich verspreiden in duidelijke richtingen. "De plantenkroonluchter maakt deel uit van een kleine verzameling van verschillende 'Plant'-ontwerpen en is ontworpen en speciaal ontwikkeld voor het Noord-Brabants Museum in Nederland.

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: