Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speciaal voor deze editie is nieuwe stoffering in assortiment opgenomen

“Rolf Benz ADDIT is als een collage van het leven”

Studio Aisslinger heeft voor het merk Rolf Benx onder de naam ADDIT een nieuw bankstel ontwikkeld. De ontwerpers Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger hebben met ADDIT een modulaire collectie ontwikkeld. Alle onderdelen van de collectie hebben een lijnvormig uiterlijk, dat de indruk wekt dat het bankstel boven de grond zweeft.

“Het was ons doel een archetypisch landschap aan banken te creëren dat er fris en speels uitziet. De ADDIT moet in een groot aantal verschillende omgevingen passen als een soort familievriend. Ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn”, zegt Werner Aisslinger.

De Rolf Benz ADDIT bestaat uit individuele gestoffeerde elementen, die op een met leer bedekt framewerk rusten. Het frame is beschikbaar in de kleuren zwart, saffierblauw of grijs. De trays zijn zowel verkrijgbaar in metaal in dezelfde kleuren als in een houten uitvoering, waarbij gekozen kan worden uit onder andere eikenhout en Amerikaans walnoothout. Door de verschillende lades, planken en andere onderdelen zijn de mogelijkheden om de ADDIT aan te passen eindeloos.

Rolf Benz heeft speciaal voor het ontwerp een nieuwe stoffering in het eigen assortiment opgenomen. De kleuren van deze stoffering zijn een combinatie van grijs, blauw en rosé. Dankzij deze stoffering is de ADDIT goed geschikt voor bijvoorbeeld de hotelsector. In de collectie zijn ook een eigen koffietafel en tapijt opgenomen. 

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: