Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Al het beslag zit verborgen en er is geen omlijsting rond de deur zichtbaar

Laurens Vermeulen: "Ik zie niks is een naam die perfect bij ons product past"

Op Architect@Work was Xinnix een van de deelnemers. "Onze bedrijfsnaam komt van het Vlaamse ‘Ik zie niks’, een naam die perfect bij ons product past", vindt woordvoerder Laurens Vermeulen (zie foto). "Al het beslag zit verborgen en er is geen omlijsting rond de deur zichtbaar. Dit resulteert in een enorm strakke afwerking waar de deur volledig vlakwandig is", legt hij uit.

Xinnix Door Systems ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren. "Met onze constructie-elementen is het mogelijk een tijdloos interieur te creëren.
Xinnix ontwikkelt universele systemen voor een maximaal aantal toepassingen met een minimum aantal producten. Door het respecteren van de gewoontes van architecten en bouwprofessionals zijn de Xinnix producten universeel toepasbaar in combinatie met de standaard deurelementen. De Xinnix-systemen laten toe om uw deur vlakwandig in de muur te integreren. Met een onzichtbaar kader ligt het deurblad vlak in de wand en – wanneer het blad in dezelfde kleur als de muur geschilderd wordt - verkrijg je een absolute discretie. Een Xinnix-kit is een geheel van aluminium profelen, compleet geleverd met het beslag. Ook brandwerende deursystemen behoren tot het assortiment."

De X5 pocket schuifdeursystemen zijn beschikbaar voor deurbladafmetingen tot 3500 x 3000 mm. Verder zijn de afwerkingsmogelijkheden voor de wand en het deurblad onbeperkt.   

Meer informatie: 
Xinnix Door Systems
Gen. Deprezstraat 2
8530 Harelbeke Belgium
+32 (0) 56 735 000
info@xinnix.eu
www.xinnix.eu