Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Interieur Club Podcast in mei:

'Carrière maken in de interieurbranche, BigBrands, Michiel de Zeeuw en influencers'

De maand mei gaat weer een drukke interieurmaand worden. Deze maand ook weer een reeks afleveringen van De Interieur Club Podcast. Carrière maken in de interieurbranche? Interieurondernemer Herjan Meloen van BigBrands doet het. En natuurlijk de tweede aflevering van de podcastserie: Wat weet jij van interieur? Dit keer is interieurarchitect Michiel de Zeeuw te gast. En in de laatste aflevering van de maand hebben wij het over: Hoe word je een interieurinfluencer?
Dit zijn de gasten en onderwerpen in De Interieur Club Podcast voor de maand mei:

Hoe vergroot je je carrièrekansen in de interieurbranche?
Maandag 6 mei
Een mooie carrière in de interieurbranche, veel mensen die daar van dromen. Toch is het niet voor iedereen makkelijk om je geld te verdienen in de creatieve sector. Hoe vergroot je je kansen in de interieurwereld?

Te gast bij Mark Timo in deze aflevering zijn Jeroen Glas, de co-founder van de vacaturewebsite voor de interieurbranche, Interieur Carrière, Olaf Korsten, Personal Branding expert en Harro Bosma van het Hout- en Meubileringscollege.

Het ondernemersverhaal van Herjan Meloen van BigBrands
Maandag 13 mei
In slechts zes jaar wist Herjan Meloen op te klimmen bij interieurbedrijf BigBrands van stagiair naar CEO. Een succesverhaal, dat zeker. BigBrands is een projectinrichter met als visie de wereld mooier maken en plaatsen creëren waar mensen geluk kunnen delen. BigBrands heeft 17 medewerkers, een omzet waar ze zeer tevreden over zijn en het bedrijf is internationaal actief. Toch kent iedere ondernemer hoogte- én dieptepunten. Mark Timo neemt je mee in deze aflevering in het verhaal van ondernemer Herjan Meloen.

Wat weet jij van interieur? Eva van de Ven gaat in gesprek met Michiel de Zeeuw
Maandag 20 mei
Interieurarchitect en ex-soapie Michiel de Zeeuw is te gast in de tweede aflevering in de serie: Wat weet jij van interieur? Michiel richtte in 2017 zijn eigen bedrijf op genaamd Studio Michiel de Zeeuw en heeft dit in de jaren uitgebouwd tot een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. Zijn handschrift uit zich in ontwerpen met sobere lijnen, waarin vormen worden afgewisseld met sterke contrasten en unieke items worden afwisselend met oude objecten en moderne kunst.

In deze aflevering gaan Eva en Michiel het hebben over vakkennis. Waar heeft hij zijn vakkennis opgedaan? Hoe zorgt Michiel dat hij up-to-date is en zijn klanten meeneemt in de snel veranderende interieurbranche? Luister vanaf 20 mei deze aflevering op de bekende podcastkanalen.

Hoe word je een interieurinfluencer? 5 tips!
Maandag 27 mei
Dagelijks interieur inspiratie delen als je baan. Iets waar veel interieur liefhebbers van dromen. Gertrude gaat in de marketing aflevering in gesprek met Laila Rietbergen, Zij bouwde een Instagram-account rondom 1 stijl genaamd @japandi.interior en inspireert hiermee dagelijks 637 duizend mensen. Was het altijd haar droom op influencer te worden? En welke verdienmodellen heeft ze?

Ook schuift Greet van der Veen (@styleandsugar) aan, die dagelijks haar eigen Japandi huis en leven met 89 duizend mensen deelt. Hoe hebben zij het aangepakt, hoe zorgden ze ervoor dat ze relevant bleven en geld gingen verdienen en welke 5 tips hebben ze als je deze ambitie ook hebt? In deze podcast hoor je het allemaal.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: