Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Boeiend middagprogramma voor interieurprofessionals tijdens Design District'

BNS Crisp en merkpartner Huijser Meubel Agenturen bundelen de krachten tijdens Design District en houden een sprekersprogramma in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 29 en 30 mei kan een bezoek aan de vakbeurs gecombineerd worden met één (of meerdere) lezingen over akoestiek, trends, duurzaamheid en interieur. Van tevoren geniet je van een netwerklunch met collega-interieurprofessionals.Ontdekkingstocht op het gebied van akoestiek, kunst en interieur
Beide middagprogramma's zijn goed gevuld met diverse interessante talks van gerenommeerde sprekers waaronder Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration. Op donderdag 30 mei deelt zij haar highlights uit Milaan.

Verder kunnen bezoekers zich aanmelden voor inspirerende sessies van Bryndís Bolladóttir – designer van duurzame, akoestische wandpanelen en eigenaar van Kula by Bryndís, Pascal van Dort - Global Acoustics Ambassador bij BNS Crisp merkpartner Rockfon, Fotostylist en Interieurontwerper Femke Baten, Tim Verschore van BNS Crisp merkpartner Elu-fire en Productdesigner Monica Armani. Ook introduceert BNS Crisp een spannend, nieuw concept, waarover later meer.

Gratis inspirerende middag op Design District
"Met dank aan merkpartner Huijser Meubel Agenturen kunnen wij niet alleen de tickets voor de beurs, maar ook het grootste gedeelte van het sprekersprogramma gratis aanbieden. Alleen voor de talk met Evelien betalen niet-leden van BNS Crisp een kleine bijdrage. Hiermee willen we interieurprofessionals inspireren en een mooie combinatie maken met Design District dat gedurende deze dagen op dezelfde locatie plaatsvindt", aldus Lotte Nijkamp van BNS Crisp.

Netwerken met collega's
Beide middagen starten om 12.30 uur met een uitgebreide netwerklunch. Op deze manier kunnen interieurprofessionals een bezoek aan de beurs in de ochtend makkelijk combineren met één of meerdere inspiratiesessies in de middag. Daarnaast is er alle tijd om bij te praten met collega's en kennis te maken met de collectie van Huijser Meubel Agenturen.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: