Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage

Architect@Work in Kortrijk zorgt voor veel kwalitatief goede contacten

Voor de negende keer vond in Kortrijk XPO (internationaal gezien was het de 100e editie!) Architect@Work plaats. Volgens ingewijden een totaalevenement, met als thema ‘focus on future-proof’, voor (interieur)architecten en voorschrijvers die zich richten op productinnovaties.

Op de tweedaagse beurs zijn veel kwalitatief goede contacten gelegd, laat Nathalie Sandra (Group Exhibition Manager) desgevraagd weten. "Dat is voor ons als organisatie het belangrijkste. Nog belangrijker dan het aantal bezoekers, al zijn die wel nodig voor het slagen van Architect@Work. In vergelijking met twee jaar geleden is er echter sprake van een stijging van 6%. In totaal heeft de beurs 6017 bezoekers getrokken", aldus Nathalie.

Klik hier voor de complete fotoreportage, gemaakt door Marie-Elise Bruins Slot, Leo Elenbaas en Erwin Vogel.

Tijdens het bezoek aan Architect@Work vond de bezoeker vertrouwde gezichten, maar ook verrassende nieuwkomers. Zo kwam c3a – standhouder sinds de eerste editie – met zijn slimme virtuele bouwmodellen naar Kortrijk XPO en stelde Renson zijn gevelbekleding Linarte voor. Bij de stand van de Emaillerie Belge ontdekte men email in een nieuw jasje. “Email moet van zijn oubollige reputatie af”, vindt Vincent Vanden Borre van de Emaillerie. “Met Beluga brengen we emailafwerkingen met een ronde, zachte neus. Dat was voorheen onmogelijk. We walsen de naden en hoeken, schuren ze op en emailleren alles mee. Op Architect@Work presenteerde ze Beluga in een kubusconstructie, als
statement van de veelzijdigheid van email.”

Beproefd concept
Het standenconcept van Creative Fo(u)r bewees de afgelopen jaren zijn sterkte. Daarom bleef het ook in 2019 nagenoeg ongewijzigd. Wel was de seminar room geïntegreerd in Hall 4. De cirkelvormige constructie met een diameter van 15 meter kwam er centraal op het zebrapad. De materialententoonstelling vond zijn plek in Hall 5. 
Vanaf 2020 komt er in België een extra editie, de tweejaarlijks Tour & Taxis zal Brussel aandoen afwisselend met de editie in Kortrijk.

Bekijk hier de hele fotoreportage.

Meer informatie:
Architect @ Work
www.architectatwork.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven