Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Instyle Concepts Projectinrichting gaat verhuizen

Na een periode van voorbereiding en opruimen, is het eindelijk zover, Instyle Concepts Projectinrichting verhuist het naar een nieuwe plek. Vanaf aanstaande maandag (29 april) is het bedrijf te vinden op het nieuwe adres: Schering 31 te Genemuiden."Na een aantal mooie jaren op onze vertrouwde locatie aan de Eiffelstraat 2 in Zwolle, maken we de overstap naar het prachtige pand van onze holding, de Venture Group. Naast dat het ons hoofdkantoor is, is de locatie ons zeker niet onbekend. Eind 2022 hebben wij het gehele pand opnieuw ingericht, van ontwerp t/m realisatie. Het is een inspirerende omgeving en voor ons één grote showroom waar we onze klanten met veel trots zullen ontvangen", aldus Instyle Concepts Projectinrichting.

Voor het interieur is veelal gekozen voor duurzame of gerecyclede producten, zoals tapijt van gerecycled visdraad en tafels gemaakt van gebruikte yoghurtbekers. Daarnaast is het gebouw volledig van het gas af en heeft een energielabel A+++ gekregen.Bij Instyle Concepts Projectinrichting zijn ze enthousiast om de nieuwe ruimte te delen en kijken ernaar uit om mensen te verwelkomen voor een rondleiding. "We zijn dankbaar voor de tijd die we hebben doorgebracht op onze oude locatie en kijken nu vol verwachting uit naar de kansen en mogelijkheden die ons te wachten staan op onze nieuwe werkplek", besluit Instyle Concepts Projectinrichting.Meer informatie:
Instyle Concepts Projectinrichting
Schering 31
8281 JW Genemuiden
038 - 20 55 555
[email protected]
www.instyleconcepts.nl

Publicatiedatum: