Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De ontwerpen van Bonaldo weerspiegelen het hedendaagse concept van design

In bijna 90 jaar geschiedenis heeft Bonaldo voortdurend de delicate balans verkend tussen leefruimtes en de individuen om in gastvrije en aangename omgevingen te leven. Deze reis wordt het best samengevat in het 'Evolutionary' concept dat te zien is in de nieuwe collectie en dat de drijvende kracht was achter de aanwezigheid op de Salone del Mobile 2024.

Door voortdurend onderzoek te doen naar veranderingen in stijlen en trends, is het bedrijf de uitgelezen tolk geworden van de behoeften en eisen van het moderne wonen. Deze toewijding heeft geleid tot oplossingen die het hedendaagse concept van design weerspiegelen, waarin het milieu, persoonlijk welzijn en emotionele aspecten als prioriteitselementen worden beschouwd. De collecties zijn daardoor verrijkt met meubelstukken gekenmerkt door een vloeiende en lineaire esthetiek, comfortabel en praktisch, en die geschikt zijn voor momenten van werk, ontspanning en gastvrijheid.

De tentoonstellingsruimte op het evenement, ontworpen door architect Mauro Lipparini, bevestigde en interpreteerde de stilistische identiteit van Bonaldo, waarbij zijn duidelijke esthetische visie en smaak voor kosmopolitische contemporaniteit werden bevestigd.
Op de voorgrond was een selectie van meubels met onderscheidende persoonlijkheden gerangschikt in een evenwichtige omgeving met aandacht voor de kleinste details, of het nu in de verfijning van de materialen, de proportie van de vormen of in de studie van de verlichting was.
Theatraliteit en expressieve suggesties worden jaar na jaar vernieuwd met een constant oplettend oog op interieurdesigntrends.
Door goed gedefinieerde architecturale elementen, wisselen de omgevingen harmonieus en coherent af, dankzij een enkele stilistische taal.

Meer informatie:
Bonaldo
www.bonaldo.com

Publicatiedatum: