Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Wegdromen in het huis van Up'

Airbnb gaat meer inzetten op beleving

Airbnb introduceert Icons, een nieuwe categorie ervaringen gehost door de grootste namen in muziek, film, televisie, kunst, sport en meer. Icons laten je binnenstappen in werelden waarvan je alleen maar hebt gedroomd. Droom weg in het huis van Up. Breng de nacht door in het Ferrari Museum. Hang rond met Kevin Hart. Het platform heeft op 1 mei de eerste 11 Icons uitgebracht, met nieuwe ervaringen die gedurende het jaar wereldwijd worden gelanceerd.

Deze lancering volgt op eerdere releases van unieke accommodaties door Airbnb, waaronder Barbie's Malibu Dreamhouse en het moeraslandhuis van Shrek, evenals overnachtingen in een Ikea-showroom en de laatst overgebleven Blockbuster-winkel. "Icons brengen je binnen in werelden die alleen in je verbeelding bestonden - tot nu toe", aldus Brian Chesky, medeoprichter en CEO van Airbnb. "Nu het leven steeds digitaler wordt, richten we ons op het brengen van meer magie in de echte wereld. Met Icons hebben we de meest buitengewone ervaringen op aarde gecreƫerd."

Bron: airbnb.com

Publicatiedatum: