Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens open dagen worden rondleidingen door fabriek gegeven

HE Design presenteert nieuwe collectie tijdens huisshow op 20 & 21 mei en 27 & 28 mei

Meubelbedrijf HE Design BV houdt eind mei een huisshow. Tijdens deze open dagen presenteert het Tilburgse bedrijf de nieuwe collectie uit eigen fabriek. Vier dagen lang worden er ook rondleidingen door de fabriek gegeven. "Bezoekers beleven daardoor de eigen productie van ons bedrijf en zien hoe zitmeubelen tot leven komen.
Onder het genot van een hapje en drankje kan iedere belangstellende kennis komen maken met onze nieuwe modellen", laat algemeen directeur Hasan Uzun (zie foto) weten.

"Op het gebied van nieuwigheden hebben we veel stoelen, ook relaxfauteuils. Daarnaast presenteren we nieuwe leersoorten en stoffen, zoals Adore, een fluwelen stof. We proberen altijd aan de vraag van onze klanten te voldoen", geeft Hasan aan. 

HE Design treedt twee keer per jaar naar buiten: tijdens de meubelbeurs in Brussel én op de eigen huisshows in mei. "Met name klanten uit het noorden vinden Brussel net iets te ver. Door zelf ook open dagen te houden, kunnen ze dichterbij onze nieuwe collectie komen bewonderen. Omdat we een eigen fabriek hebben, kunnen we snel schakelen. Als een klant belt dat hij nog iets wilt aanpassen in het productieproces, dan stap ik zo van mijn bureau de fabriek in. Dat is een sterke kant van HE Design; ik heb altijd de controle en het overzicht, hoef dus bij wijze van spreken niet eerst naar China te bellen.
Alle frames lassen we ook zelf. We produceren alle producten van a tot z in eigen huis. Ouderwetse degelijkheid met een duidelijke knipoog naar het heden." 

"Naast betrouwbaarheid staan flexibiliteit en maatwerk bij ons hoog in het vaandel. En tijdens de huisshows staat de gezelligheid op één", vertelt Hasan lachend.

H.E. Design B.V. produceert volledig in eigen beheer unieke meubelen. De basis van een meubel moet degelijk en sterk zijn, als een huis. "Door onze manier van produceren zijn meubels kwalitatief beter en hebben ze bij normaal gebruik een langere levensduur."

De open dagen worden gehouden op 20 en 21 mei en 27 en 28 mei van 9.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie:
HE Design BV
Pallasstraat 1
5048 CJ Tilburg
info@he-designbv.nl
www.he-designbv.nl