Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gelimiteerde oplage

String Furniture lanceert jubileumeditie van bekend kastontwerp

In 1949 ontwierpen Nisse en Kajsa Strinning de eerste versie van de String kast, die in de loop van de jaren een waar Zweedse designicoon werd. Zeventig jaar later presenteert het Scandinavische designlabel String Furniture een gelimiteerde oplage van de String Pocket, een kastontwerp van Mats Theselius.

String Pocket heeft dezelfde iconische en elegante draadconstructie die ook de String kast zijn unieke en tijdloze karakter geeft. Bij dit jubileummodel zijn de schappen van glas en de draadconstructie van poedergecoat roestvrij staal. Van deze exclusieve String Pocket zijn 2019 exemplaren gemaakt, die alle genummerd zijn. Elk exemplaar bestaat uit drie schappen met twee zijdragers. De kasten zijn eenvoudig te combineren.

Mats Theselius staat ook achter het design van twee eerdere jubileumuitgaven van de String Pocket. Ter gelegenheid van zijn 60-jarig bestaan in 2009 presenteerde String Furniture een String Pocket van palisanderhout, zeven jaar later gevolgd door een versie van roestvrij staal.

Meer informatie:
String Furniture
www.stringfurniture.com 

Publicatiedatum: