Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kendix presenteert nieuwe stoffenlijn op de Stofffrühling

"Terug naar onze roots met veelzijdige trendy collectie"

Kendix presenteert de nieuwe collectie op Stofffrühling. Kendix ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige gordijnstoffen met een natuurlijke uitstraling.
De Münchener Stofffrühling is een showroomevent voor architecten, ontwerpers, binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers. 33 stoffabrikanten waaronder Kendix presenteren hun collecties in het hart van München. 



In het jubileumjaar 2018 introduceerde Kendix een exclusieve nieuwe aanvullende collectielijn: Allure. Nu is het tijd voor een introductie die weer uitgaat van de oorspronkelijke ontwerpvisie van Kendix: inspiration for modern living. "Terug naar onze roots met een veelzijdige trendy collectie. Van uitbundige grafische prints tot subtiele aardse kleurnuances, maar altijd licht en luchtig, tot transparant aan toe. Geïnspireerd op de kracht en vitale lichteffecten van de natuur. Een ode aan ons verleden, vertaald naar de toekomst", zo laat Kendix weten.

"Textiel gemaakt door mensen met visie en oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden. Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek en origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie. Voor onze ideeënvorming zijn actuele trends in architectuur, interieur, cultuur, fashion, design en kunst een vruchtbare voedingsbodem. De inspiratie op onze moodboards vertaalt zich in ontwerpen die we doorontwikkelen tot toepasbare stoffen. Stoffen die door hun materialiteit, kleur, vlakverdeling en het spel van licht bijdragen aan moderne woonbeleving. Experimenten schuwen we niet en we werken met de nieuwste technieken. Bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren. Vaak kamerhoog en altijd boeiend", laat een woordvoerder van Kendix weten. 

Münchener Stofffrühling vindt plaats van 22 tot en 25 maart a.s.

Kendix op RTL4 – Van Woonvilla naar Droomvilla
In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. In de aflevering van komende zaterdag 23 maart 10.30 uur bezoekt Pauline Kendix op de IMM in Keulen. 

Meer informatie:
Kendix
info@kendix.nl
www.kendix.nl

Publicatiedatum: