Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wemafa verwerft licentierechten Frommholz

Wemafa, fabrikant van gestoffeerde meubelen, zal in het kader van een licentieovereenkomst de productgroepen new classic en atelier van Walter Frommholz GmbH & Co. KG, die sinds begin december failliet zijn, voortzetten. Onder het label Frommholz-legendary sofa's zal Wemafa in de toekomst diverse Frommholz-modellen produceren en exclusief op de markt brengen. Volgens Dirk Gieselmann, managing partner van Wemafa, is het nu ook mogelijk om gestoffeerde meubels van Frommholz in speciale maten te bestellen. De marketing zal in de toekomst via vaste, gespecialiseerde handelspartners plaatsvinden.

Zitmeubelen van Frommholz.

Na het faillissement van de Frommholz-productiemaatschappij FPS GmbH & Co. KG was het bedrijf medio 2016 nog steeds actief als verkoopmaatschappij. Sindsdien werden gestoffeerde meubelen van Frommholz geproduceerd door externe fabrikanten in Polen en Hongarije. Het faillissement van de verkoopmaatschappij eind vorig jaar had gevolgen voor 20 werknemers. De plaatselijke rechtbank van Bielefeld heeft op 25 februari de insolventieprocedure geopend en Hans-Peter Burghardt uit Herford benoemd tot curator. Sinds gisteren vindt er een uitverkoop plaats op het hoofdkantoor van Frommholz in Spenge.

Bron: www.euwid-moebel.de