Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Handboek geeft inspirerende adviezen

'Stoffen in het interieur' van Wilhelmine van Aerssen en Chris Halsey is praktisch naslagwerk

Stoffen in het interieur. Zo heet het handboek dat Wilhelmine van Aerssen en Chris Halsey hebben geschreven. Beiden zijn experts op hun vakgebied en leiden de lezer door de fascinerende wereld van vezels en stoffen.

Verhaald wordt over de geschiedenis van vezels en stoffen, het productieproces en de verschillende soorten stoffen. De lezer kijkt mee in spinnerijen, weverijen en drukkerijen. Met hun jarenlange ervaring geven de auteurs bovendien inspirerende adviezen over het gebruik van stoffen in het eigen interieur.
Dankzij de schitterende afbeeldingen van beroemde merken als Osborne & Little, Designers Guild, Nobilis, Nina Campbell en William Yeoward is dit boek niet alleen een praktisch naslagwerk, maar vooral ook een mooie handleiding om steeds weer te bekijken en te gebruiken.

Wilhelmine van Aerssen is de Nederlandse agent van onder andere stoffen, behang en meubels van toonaangevende merken als Designers Guild, Osborne & Little, Nina Campbell en Ralph Lauren. Dit is haar eerste boek.
Chris Halsey was tot voor kort technisch directeur van Designers Guild, waar hij verantwoordelijk was voor de technische productie van de stoffen, behang en accessoires. Het is ook zijn eerste boek.

Stoffen in het interieur is een praktisch naslagwerk en handleiding, telt 246 pagina's en te bestellen bij de boekhandel voor € 39.95  |  ISBN: 978 90 826836 1 5 . NUR: 454.

Meer informatie: www.libris.nl

Publicatiedatum: