Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kvadrat neemt Verosol Group over

'Met de overname wordt een sterkte positie gecreëerd binnen de zonweringsbranche'

Kvadrat, wereldwijd fabrikant van designtextiel, heeft de Verosol Group overgenomen. Met de overname van Verosol creëert Kvadrat een sterke positie in de markt van technische zonwerende textielen. Verosol is wereldwijde specialist in ontwerpen en produceren van functionele doeken voor binnenzonwering.

De innovatieve doeken van Verosol bieden prestaties op het gebied van warmte en daglichtregeling met behoud van zicht naar buiten; dit om een duurzamere leef- en werkomgeving te creëren. Met de overname van Verosol door Kvadrat, zal de toegevoegde waarde en bekendheid van gemetalliseerde binnenzonwering vergroot worden.

Anders Byriel, CEO Kvadrat: “Verosol en Kvadrat delen dezelfde visie in het verleggen van de technologische en esthetische grenzen in textielontwerp. Kvadrat heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het vlak van innovatie. Als wereldleider op het gebied van gemetalliseerd textiel heeft Verosol een fundamentele positie in de markt. Door veel textielkennis in combinatie met glaskennis, kunnen temperatuur, licht en energiebesparingen behaald worden. Met de toetreding van Verosol tot de Kvadrat familie krijgen we toegang tot cruciale technologieën en kunnen we een sterkere positie in de markt creëren.”

Jasper Hoek, CEO Verosol Group: “Kvadrat en Verosol Fabrics hebben reeds een jarenlange relatie. Deze nieuwe stap is een perfecte match voor beide bedrijven. Het brengt expertise op het gebied van hoogwaardige raambekleding samen en zal ons vooral internationaal veel nieuwe mogelijkheden geven.”
Verosol Fabrics gaat exclusief voor Kvadrat Shade gemetalliseerde doeken ontwikkelen; deze nieuwe onderneming is opgericht door Kvadrat en Coulisse. Deze doeken zullen beschikbaar gesteld worden via het wereldwijde verkoopnetwerk van Kvadrat. In deze vernieuwde samenwerking tussen Verosol Fabrics en Kvadrat zal de strategie voor Verosol Nederland en haar dealernetwerk onveranderd blijven.

Verosol Nederland blijft haar Official Verosol dealers en verkooppunten ondersteunen zoals men dat gewend is van Verosol. Door een intensievere samenwerking met Kvadrat zal dit bijdragen aan de naamsbekendheid van Verosol, met name onder architecten en designers.

Meer informatie:
Verosol Group
Tel: 31 545 46 45 00
info@verosol.com
www.verosol.com

Publicatiedatum: