Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe voorjaarscollectie bedlinnen

Designers Vandyck spelen met licht en donker

De lente brengt vrolijkheid, kleur en licht in huis. Net als tijdens het voorjaarsseizoen, ontvouwt de natuur zich in de nieuwe collectie bedlinnen van Vandyck. Diverse prints, dessins en kleuren brengen de natuur tot leven in de slaapkamer. De kwalitatieve materialen van het bedlinnen, zoals katoen, satijn en linnen, voelen zacht en luxe aan. Van dekbedovertreksets, kussenhoezen, spreien en plaids; Vandyck biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een royaal opgemaakt bed. Juist het combineren van verschillende stijlen en texturen zorgt voor een levendige uitstraling.

Bloemen, planten en dieren, zoals apen, vogels en vlinders, zijn uitgesproken afgebeeld op de dekbedovertreksets. Diverse botanische prints geïnspireerd op de urban jungle-trend zorgen voor verbinding met de natuur. Kleuren als bruin, beige, donkergroen en azuurblauw voeren de boventoon. Ook vrolijke kleuren als lila, chilirood en perzik-oranje komen terug in exotische planten en veldbloemen die schilderachtig of fotografisch zijn weergegeven. De designers van Vandyck hebben gespeeld met licht en donker en scherptediepte.

Voor een rustige uitstraling in de slaapkamer heeft Vandyck dit seizoen gekozen voor een serie met ingetogen, zachte kleuren. Verschillende blauw- en grijstinten en vintage green combineren met kraakhelder wit. Voor een decoratief effect kunnen de uni-kleuren worden gecombineerd met subtiele grafische prints, zoals een blad- en ruitmotief.

Met deze collectie is het mogelijk om de slaapkamer de uitstraling te geven van een strandhuis. Zo is er de dekbedovertrekset met een print van palmbladeren. De kleuren oud- en zachtroze gaan samen met blauwtinten als faded denim. Gestapelde kussens in verschillende blauw- en grijstinten doen denken aan de golvende zee. 

De collecties zijn verkrijgbaar bij Vandyck Stores, linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

Meer informatie:
Corn. van Dijk BV
Databankweg 10
NL 3821 AL Amersfoort
Tel +31 33 456 00 90
info@cornvandijk.nl
www.vandyck.nl

Publicatiedatum: