Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens VAKbeurs in De Woonindustrie

Kunstenaar Stan Hill tovert Seuren tafelmodel om tot kunstobject

Het in 1996 opgerichte Seuren Tafels nodigt bezoekers uit op de VAKbeurs in De Woonindustrie. Dit vanwege een speciale gast die 10 en 11 februari in de showroom aanwezig zal zijn. Beeldend kunstenaar Stan Hill zal de Seuren Tafel model Jump & Wave 1.0 gaan omtoveren tot een waar kunstobject. Tevens zal hij een Spike salon gaan bewerken die later verloot gaat worden.

Tafel model Jump & Wave 1.0 en kunstenaar Stan Hill.

Seuren tafels werd opgericht door Michel Seuren. Hij ontwerpt vanuit een basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Dat uit zich in creatieve oplossingen en gebruik van bijzondere materialen. ''Zijn tafels zijn uniek; ze combineren natuurlijk met industrieel. Hard met zacht. Robuust met verfijnd. Zijn inspiratie haalt hij uit de wereld om hem heen: de industrie, het platteland, de stad, het dorp. De combinatie van de natuur en de leefwereld van de mens.

Werk van kunstenaar Stan Hill.

De tafels werden in eigen werkplaats gemaakt door vakkundige meubelmakers, volgens de wens van de klant. Sinds 2018 worden de tafels elders gemaakt. ''Ons motto is niet voor niets ‘People meet People’.''

De VAKbeurs in De Woonindustrie vindt plaats van 10 tot en met 13 februari te Nieuwegein. 

Meer informatie:
Seuren Tafels
Tel: 018 1610 635
info@seuren-tafels.nl 
www.seuren-tafels.nl