Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie re-colours voor klassiekers plus drie nieuwkomers

Vescom breidt collectie meubelstoffen uit

De collectie meubelstoffen van Vescom wordt uitgebreid. Dit keer met  De zes stoffen die in de eigen weverij van Vescom worden geproduceerd, bieden keuzes in chenille, bouclé, wol, fluweel, patronen en mengsels zonder patroon.

Vescom weeft al decennia lang mohairfluweel. Zanzibar en Ariana zijn hiervan het tastbare bewijs. Zanzibar staat bekend om zijn matte uiterlijk en kan daarom op veel locaties worden gebruikt, en aan alle eisen voldoen. Het volledig nieuwe kleurenpalet bevat pastelkleuren, variërend van zachte neutrale kleuren tot kleuraccenten zoals gekruide honing, kaneel, benzine en bordeauxrood.

Ariana heeft een glanzend uiterlijk. Het bijgewerkte kleurenpalet bevat 35 kleuren, variërend van chique pastelkleurige en poederachtige tinten tot accenten zoals roest, benzine, smaragdgroen, mauve, violet en roze. Beide stoffen zijn duurzaam, sterk, met een hoge slijtvastheid en geschikt voor een theater- of hospitality-omgeving vanwege hun akoestische waarden. Lani is nu verkrijgbaar in een compleet nieuwe kleurencollectie. Deze meubelstof is een geweven wolvilt met een duidelijk geweven uiterlijk en een zeer hoge slijtvastheid: 250.000 wrijvingen (Martindale). Lani is een stof zonder patroon in vergelijking met de wolmengelingen. Het kleurenpallet is bijgewerkt met 56 zachte en comfortabele kleuren die perfect zijn voor kantoor- en hospitality-omgevingen.

Nieuwkomers Eliot, Burton en Noss kunnen eenvoudig worden gecombineerd. De stoffen zijn sterk, slijtvast en 100% vlamvertragend. Eliot is een bouclé met een moderne grafische look en een fris gevoel. Eliot ziet er sportief en robuust uit en kantooromgevingen en geschikt voor het moderne hotelinterieur. De stof is verkrijgbaar in 18 kleuren  zoals felblauw, geel, koperoranje en koraalrood.

Burton, dat harmonieert met Eliot is een algehele gemengde bouclé en is verkrijgbaar in 23 volledige kleuren, zoals koraalrood en frisgeel. Noss is een chenille die ondanks zijn zachtheid nog steeds erg sterk is. Deze stof is geschikt voor high-end residentiële gebouwen en de horecamarkt, waar prestaties en schoonheid essentiële vereisten zijn. De collectie biedt 24 kleuren, waaronder met name grijstinten en poederachtige pastels.

Meer informatie:
Vescom
sales@vescom.com
www.vescom.com

Publicatiedatum: