Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2019 wordt een spannend jaar voor Sofiben

"Vijftig winkels nemen vanaf deze maand ons speciale dekbedovertrek in hun collectie op"

Het is zes jaar geleden dat Sofiben met een speciaal dekbedovertrek op de markt kwam. Volgens Fransien Lindenbergh wordt 2019 een spannend jaar, want een 50-tal winkels in den lande gaat Sofiben vanaf deze maand in hun collectie opnemen. "Het dekbedovertrek is uniek in zijn soort, omdat het een doorlopende rits heeft over drie zijden, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om je dekbed in de hoes te krijgen.
We streven ernaar om mooie dessins te vinden van een uitstekende kwaliteit. En ook op de ritsen wordt goed gelet. We geven dan ook vijf tot acht jaar garantie op de ritsen bij normaal gebruik", legt Fransien uit.

"Sofiben is in 2012 ontstaan, omdat ik last had van mijn spieren en het dekbed steeds moeilijker in de hoes kon krijgen. Daarna was het zoeken naar een goed atelier in Nederland die in eerste instantie demo's kon maken voor familie en vrienden om het te testen of dit een goed product was.
We hebben een atelier gevonden in Bergen op Zoom dat in 2012 de demo's heeft gemaakt. Iedereen was laaiend enthousiast en we hebben de demo's dan ook nooit meer teruggezien. Ze zwerven nog rond bij degenen die deze geprobeerd hebben.
Toen bleek dat het een succes kon worden, moesten we op zoek naar goede ritsen en mooie, kwalitatieve stoffen. Dat viel niet mee, maar na een goeie tip zijn we naar Frankfurt afgereisd en daar op een speciale beurs hebben we stoffen gevonden die in hoeveelheden van afname voor ons te behappen waren."

"Intussen is het atelier verhuisd naar een eigen loods van Sofiben en is er een aantal naaisters in de weer om onze dekbedovertrekken met veel zorg te maken. Ook kan het bedrijf op individuele wensen van klanten inspringen.
2019 wordt ook weer een spannend jaar", vervolgt Fransien. Er zullen in januari een 50 winkels zijn die Sofiben in hun collectie gaan opnemen." Welke winkels dan zijn, is vanaf 12 februari te vinden op www.sofibenexclusive.nl. "We hopen dat we 1 februari alle winkels voorzien hebben van fantastische dessins die alleen in de winkels te verkrijgen zijn", blik Fransien alvast vooruit.

Meer informatie:
Sofiben
Oude Moerstraatsebaan 64
4614 HB Bergen op Zoom 
0164 686 071
contact@sofiben.com
www.sofiben.com