Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Bestemd voor mensen die op zoek zijn naar een authentieke look"

Kobe’s nieuwste collectie gebaseerd op invloeden vanuit ambachtelijke vakmanschap

Artisan is de nieuwe collectie die Kobe in januari introduceert. Deze zal voor het eerst te zien zijn tijdens de wereldberoemde, internationale beurs Paris Déco Off, vervolgens tijdens Stockholm Furniture Fair. Naast deze beurzen, zal Kobe deelnemen aan de lokale beurzen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Kobe’s nieuwste collectie is gebaseerd op de invloeden vanuit het ambachtelijke vakmanschap. Het woord Artisan is afgeleid van het Latijnse woord Artitus, dat staat voor“geschoold. Een Artisan is iemand die geschoold is om producten te creëren welke een speciale kunde vergen die specifiek is voor hun vakgebied. Synoniem aan een ambachtsman, creëert een Artisan producten die uniek zijn voor het vakgebied. Heden ten dage met de komst van massaproductie en duplicatie, worden ambachtelijke producten gezocht door mensen die op zoek zijn naar een authentieke look.

De Artisan collectie is een ode aan de rijke historie van de textielgeschiedenis en belicht het weven van luxe uitgewerkte stoffen. In deze collectie wordt gebruik gemaakt van een mix van verschillende garens geïnspireerd van uiteenlopende culturen en levensstijlen. Kobe’s designteam heeft unieke interieurstoffen gecreëerd van een hoog niveau, waarbij veel aandacht gegaan is naar zowel het vakmanschap als het gevoel voor design en functionaliteit.

Elke stof in deze collectie is ontwikkeld door creatieve expressie te vertalen met behulp van speciale technieken. De rijke kleuren en gedetailleerde ontwerpen dragen bij aan de diepte en dimensie van de patronen. Het centrale thema van deze collectie is het gebruik maken van garens met een natuurlijke uitstraling. Hierdoor hebben de stoffen een zachte touch en vallen ze mooi en soepel. Kobe heeft ook een 100% organische materiaal Cupro aan de collectie toegevoegd. Cupro garen is gebruikt bij het weven van 2 nieuwe creaties in de Artisan collectie.

Kleuren in deze collectie zijn aantrekkelijk in zowel  de helderheid als in hun subtiliteit. De door natuur geïnspireerde kleuren in rijke tonen voegen waarde toe aan de stoffen en maken deze toepasbaar in verschillende stijlen en decors.
Gecombineerd met tijdloze uni’s en basics, is Artisan een rijke aanvulling op de Kobe collectie.

Meer informatie:
Kobefab International B.V.
De Vest 62
5555 XP Valkenswaard
The Netherlands
www.kobe.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven