Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Een ontwerp van Pauline Junglas

Bank Bretz blinkt uit door klassieke vorm

Pauline Junglas heeft voor Bretz een nieuwe bank ontworpen: La Collina. Volgens de ontwerpster het ideale meubelstuk om uit het dagelijks leven van afspraken en stress te stappen. "Verlies je in La Collina, de perfecte oase voor thuis..."
La Collina is Italiaans voor de heuvel of de keten van heuvels. "De klassieke vorm en de radiale inkepingen in de rug herinneren ons aan gestoffeerde meubelen uit vervlogen tijden en roepen het verlangen naar vertraging en veiligheid bij ons op", aldus ontwerpster Pauline Junglas.


"Met La Collina doorbreken we de troosteloosheid van grijze, natte en koude winterdagen en laden we ons thuis op met nieuwe energie. Of het nu de nieuwe Vintage Velour Bohemian Velvet is in de zonnige warme kleur Honey of in de Bicolour Velours Rainforest; La Collina glanst en laat je het dagelijkse leven in een mum van tijd vergeten."

De verhoogde gebogen ronde hoeken, die zich zacht tegen de rug nestelen, nodigen uit om het hele weekend op de bank door te brengen. De rugleuning is goed gevuld is, de zitting zacht en gedempt. De grote zitkussens liggen op een onderstel met stalen veren. De meerlagige premium schuimconstructie en de vulling van polyestervlokken en latexsticks zorgen voor een zacht zitcomfort. De royale zitdiepte van 82 cm doet de rest om het comfortabel te maken.


La Collina is verkrijgbaar als klassieke 3-zitsbank of als gebogen hoekgroep. Alle elementen kunnen aan elke kant worden gecombineerd. De enige uitzondering hierop is het X-element (de Récamiere), want de rug daarvan is heel laag.

Meer informatie:
Bretz
Alexander Bretz Street. 2
55457 Gensingen
Tel. +49 (0) 6727/8950
info@bretz.de
www.bretz.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven