Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Textielontwerpen onderscheidend door beeldverwerkingstechnieken

Het in Amsterdam gevestigde Woven Wonders is opgericht door Irene van Vliet en biedt een exclusieve collectie van textielontwerpen en producten aan, zoals wandkleden, plaids en kussens.

De Nederlandse kunstenaar Irene van Vliet schildert met garens. Ze is een po√ętische verhalen verteller en haar textieltechnieken werken als magie. Haar fantasierijke jacquard geweven wandtapijten en surrealistische prints versieren interieurs over de hele wereld. Deze sfeer komt voort uit natuurlijke beelden, voornamelijk uit dromerige landschappen en de vormen en kleuren van flora en fauna.

De Woven Wonders-lijn onderscheidt zich door unieke beeldverwerkingstechnieken. De gobelins zijn als schilderijen in garen en hebben de toegevoegde waarde van het verbeteren van de akoestiek van de ruimtes die ze versieren. Deze 'Woven Wonders' zijn gemaakt met een jacquard-techniek. Irene: ''Ze verrijken ieder interieur en bieden rust en geborgenheid. Ook zorgen ze voor de akoestische verbetering.''

De plaids worden op ambachtelijke wijze geweven in natuurlijke materialen. Deze multifunctionele plaids kunnen gebruikt worden als wanddecoratie of als plaid over de bank of bed. Ze hebben twee kanten die in kleur en daardoor ook in patroon op een verrassende manier verschillen.

Meer informatie:
DesignLines
contact@designlines.nl 
www.designlines.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven