Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meer dan 720 kleuren pompons

Bedlinnen geinspireerd op vele reizen

De bad- en bedlinnencollectie van Mia Zia bestaat uit huislinnen waarin kwaliteit en comfort met elkaar verweven zijn. Geïnspireerd door talloze reizen naar Marokko, India, Nepal en Peru, selecteert het merk materialen en productieprocedures.



"Al meer dan 20 jaar draaien de prioriteiten van Mia Zia rond drie coherente assen: de nobelheid van het materiaal, de stijl en ziel. Mia Zia maakt er een erezaak van om alleen met de beste materialen en afwerkingen te werken om het linnengoed eeuwig te maken. Het bedlinnen is namelijk gemaakt van perkal 230 kwaliteit van Portugees katoen en handgemaakt in Marokko. Het bedlinnen is gemaakt van geweven katoen van 600 gram met pomponafwerkingen die volledig met de hand zijn gemaakt.
Katoen heeft veel voordelen en is een garantie voor kwaliteit", laat een woordvoerder weten.


 
De pompons, die de identiteit van Mia Zia maken, zijn gemaakt van Duits draad (Gutterman). Ze worden zorgvuldig met de hand genaaid door vrouwen in Marrakech die al 20 jaar voor Mia Zia werken. De kwasten behouden de kleur tijdens het wassen op 40°C. Het bedrijf biedt acht reeksen van verschillende pompons met meer dan 720 kleuren pompons uit het Gutterman-assortiment. 

Het merk biedt verschillende soorten handdoeken, geboortecapes, strandhanddoeken, badhanddoeken, gastendoekjes en badmatten. Ook zijn diverse soorten bedlinnen van verschillende afmetingen, verkrijgbaar en dekbedovertrekken, lakens en rechthoekige of vierkante kussenslopen met dichtklooplinten.

Meer informatie:
MiaZia

www.miazia.eu

Publicatiedatum: