Holland Haag werd geïnspireerd door het buitenleven. Genieten van wat de natuur de mens kan geven. Hieruit is de collectie 'New Naturals' ontstaan. Een nieuwe serie met een natuurlijke uitstraling. De artikelnamen zijn geïnspireerd op namen van natuurreservaten in Amerika, of op andere elementen uit de natuur. 

Amarillo
Amarillo is een drukstof gemaakt van 100% polyester van 137 cm breed. Het basisdoek van de Amarillo heeft een canvasstructuur, gemaakt van garens met een onregelmatige structuur zodat het doek een natuurlijke uitstraling krijgt. De digitale print bestaat uit een stoere streep met een verweerd effect. 

Amarillo met canvasstructuur.

Antelope
Antelope is een kamerhoge inbetween van 310 cm met verzwaringskoord. De samenstelling van de stof is 53% linnen en 47% polyester. Dit linnen geeft de Antelope een mooie onregelmatige structuur. Door de natuurlijke linnen vezel kan het garen verdikkingen bevatten. Het garen is intiem gemengd waardoor er linnen in zowel de ketting als de inslag zit. De stof heeft een subtiel tweekleurig effect doordat deze garengeverfd is. Dat betekent dat de ketting en de inslag een andere kleur hebben. Bijzonder aan dit artikel is de hoogte en linnen optiek. De Antelope wordt gebracht in maar liefst 29 kleuren. De Antelope is wasbaar, heeft een krimp van slechts 2% en heeft een zeer mooie soepele valling door een extra behandeling bij het finishen.  

Main en Antilope design

Tucson
Tucson is een bedrukte inbetween van 298 cm met verzwaringskoord, gemaakt van 100% polyester. Tucson heeft een digitale bedrukking met een zeer groot patroon.  In de gestileerde tak zit een degrade effect. De tak loopt van donker naar licht of andersom.

Deze bedrukking geeft een heel mooi natuurlijk effect en maakt een perfecte overgang van binnen naar buiten. De Tucson wordt gebracht in 4 kleurstellingen; grey, slate, taupe en white. De Tucson valt heel mooi soepel, is goed wasbaar en heeft nauwelijks krimp.

Escada II
Escada II is een kamerhoge inbetween van 295 cm met verzwaringskoord. De Escada II bestaat uit 100% Polyester en is een marquisette weefsel. De Escada II heeft een vernieuwd kleurenpalet; een uitgebreid palet met de tinten van nu; groen, blauw, aqua en vergrijsde pastels. De Escada II wordt gebracht in 24 kleuren. De Escada II valt mooi soepel en is goed wasbaar met nauwelijks krimp. 

Escada

Spring
Spring is een uni gemaakt van 100% polyester van 138 cm breed. De kleurschakering is wat deze stof bijzonder maakt. De stof wordt gebracht in 12 kleuren. Alle kleuren zijn opgebouwd uit meerdere kleuraccenten, deze mooie mengeling van kleuren geeft de stof haar natuurlijke karakter. Je ziet deze kleuren terug in de zee, rotsen en in de veren van vogels. De Spring is geweven met hele dunne filament garens, op een gemêleerde ketting. De Spring valt mooi soepel, is geschikt als vouwgordijn en als meubelstof. 

Meer informatie:
Holland Haag
info@hollandhaag.nl 
www.hollandhaag.nl