Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

''Pico is geboren uit een behoefte''

Lande onthult nieuwe stoel

Lande heeft op de Orgatec beurs in Keulen een nieuwe stoel gepresenteerd. Deze zogeheten Pico stoel is volgens het interieurlabel een elegante stoel, dat een ontwerp is van de Fransman Patrick Norguet. 

''Pico is geboren uit een behoefte, een discrete stoel. Hij straalt bovendien elegantie uit'', aldus Norquet. Lande geeft aan niet uit te zijn gekeken op het ontwerp. ''Elke keer ontdek je weer een van de subtiele kenmerken. De opvallende metalen designknoop bijvoorbeeld aan de zijkant, waarmee de verbinding van rug en zitting wordt geaccentueerd''. 

De stoel is een debuut voor de Franse ontwerper. ''Norguet; de elegantie van de Pico is een houding''. Omdat de stoel in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is, kan deze gemakkelijk in verschillende ruimten geïntegreerd worden. Zowel thuis als in een kantoorsetting.

Het ontwerp kan uitgevoerd worden als vierpoot, met slede-onderstel (buis of draad) en met of zonder driehoekige armleuningen. De starbase uitvoering heeft een zwarte poedercoatkleur en tevens verkrijgbaar met wielen. 

De ontwerper brak eind jaren 90 door als designer met de Rainbow Chair voor Cappellini. Inmiddels ontwerpt hij meubels voor bekende designmerken. Lande ontwerpt en produceert meubels voor moderne werkomgevingen en ontmoetingsplekken die creativiteit en productiviteit stimuleren. 

Meer informatie:
Lande
Email: marketing@lande.eu  
www.lande.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven