Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Verbluffend ontwerp voor Fritz Hansen

Nieuw banksysteem combineert technieken met naadloos design

Met PlenumTM speelt Republic of Fritz Hansen in op veranderingen in de moderne werkomgeving. Het doel hiervan is ruimte creëren voor samenwerking. Het nieuwe banksysteem met hoge rugleuning van Jaime Hayon past perfect in elke ruimte. Het is dé ideale plek om samen alleen te zijn of gewoon samen te zijn.

Jaime Hayons nieuwste design voor Fritz Hansen is zijn allereerste kantoormeubel. De collectie bestaat uit een één-, twee- en driepersoonszitbank met stopcontacten, USB-poorten en ingebouwde of losse tafeltjes, en stimuleert samenwerking, concentratie en ontspanning. Uiterst functioneel én bijzonder mooi. “Bij het ontwerpen van Plenum wilden we traditioneel kantoormeubilair heruitvinden en ervoor zorgen dat je je thuis voelt”, verklaart Hayon.

Plenum is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften op de moderne werkplek. Het meubel past prachtig in open kantoorruimtes, luchthavenlounges en hotellobby’s, en is ideaal om je even af te zonderen, te werken in groep of een gesprek te voeren met z’n tweeën. Comfort en functionaliteit gaan hand in hand bij Plenum: de bank is zeer comfortabel en heeft een huiselijke uitstraling.

Over de samenwerking met Jaime Hayon zegt Christian Andresen, hoofd design bij Fritz Hansen: “Plenum bouwt voort op andere ontwerpen van Hayon – de fauteuils RoTM en FriTM en de bank LuneTM. Deze items werden oorspronkelijk ontworpen voor privéwoningen, maar komen ook perfect tot hun recht in talloze openbare ruimtes over de hele wereld. Bij Fritz Hansen gaan we er prat op dat ontwerpers mét ons werken en niet voor ons. Zo behalen we de beste resultaten.”

Meer informatie:
Republic of Fritz Hansen
www.fritzhansen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven