Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De walvis leunstoel

Favoretti en zijn partners hebben een heel iconische fauteuil ontworpen: SAMU. De naam klinkt misschien al grappig, maar dat maakt het object niet alleen uniek. Deze fauteuil heeft namelijk een dubbele functie. Het is niet alleen een fauteuil, maar dient ook als tafel en opbergruimte! 

De soepele en golvende vorm van de walvis maakt het tot een mooi en intrigerend product met een sterke persoonlijkheid. SAMU is ideaal te gebruiken in open ruimten, trainingsruimten, informele wachtruimten en co-werkruimten. 



De studio begon het lichaam en de staart van de walvis te zien als een zeer originele en ergonomische zitting. Wanneer men met de staart achter je zit, kan men deze als rugleuning gebruiken. 

De binnenstructuur van de fauteuil is samengesteld uit stalen staafbuizen die bedekt zijn met polyurethaan injectieschuim in verschillende dichtheden. De walvis is op wielen gemonteerd voor een eenvoudige mobiliteit. 

Meer informatie:
Studio Favaretto
Publicatiedatum: