Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Lichtroze droom van Satin Pure

Hästens breidt de premiumcollectie Satin Pure uit met drie nieuwe kleuren: Night Shadow Blue, Light Pink en Misty Rose. In totaal zijn de lakens nu in negen kleuren verkrijgbaar.
 
Satin Pure maakt al 20 jaar deel uit van het premium assortiment van Hästens. De drie nieuwe kleuren van Satin Pure passen zowel bij bestaande bedmodellen als bij de andere lakens van Hästens. Night Shadow Blue is een blauwe tint die goed combineert met wit en grijs. Misty Rose is een diepe donkerroze tint die goed past bij grijs en blauw, terwijl Light Pink een lichtroze variant is die met andere lichte kleuren zoals zandkleurig, beige en wit kan worden gecombineerd.
 
 
De lakens worden in Portugal geweven met extra lang katoenen garen om een gevoel van gewichtloosheid op de huid te creëren en daarmee de slaapkwaliteit te verbeteren. Als het katoen gemerceriseerd is, dus met loog behandeld, voelen de katoenen vezels zachter aan. Bovendien krijgt de stof door die behandeling meer glans en wordt deze sterker. De mercerisering vergroot ook de kleurvastheid, maakt de stof steviger en minder krimpgevoelig in de was. De fijne weeftechniek, waarbij de katoen dicht geweven wordt, creëert de glanzende, gladde stof die satijn genoemd wordt.
 
Meer informatie:
Hastens

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven