Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie bestaat uit 12 handgemaakte objecten

Meubels verwijzen naar Georgische jeugd

Life on Earth is een collectie van 12 handgemaakte objecten in een combinatie van natuursteen en composietmaterialen. Volgens de oprichters van Rooms, Nata Janberidze en Keti Toloraia, verwijzen de stukken naar verschillende aspecten van hun jeugd in Georgië, en elementen uit de Aziatische en Europese cultuur. 


 
Het brengt elementen van verschillende architecturale monumenten en bewegingen met zich mee; van Sovjetmonumenten tot brutale architectuur. Ze hebben onder meer een marmeren tafel gemaakt die balanceert op een bal en een verzameling banken geïnspireerd op Russische bushaltes, compleet met graffiti. De Primitive Coffee Table is een groen getinte marmeren tafel, met een ovaalvormig oppervlak dat uitkragt op een semi-bolvormige basis. Het wordt aangevuld door de primitieve stoel, die op vier cilindrische poten zit en de gebeeldhouwde bijzettafel, die een hol centrum heeft. Beide zijn ook gemaakt van het groene marmer, geleverd door het Georgische steenbedrijf Kamara . Er is ook de Wheel Side Table, die een marmeren kogellaagvormige basis en een dun metalen oppervlak heeft. 
 
Meer informatie:
Rooms 
Publicatiedatum: