Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec lanceert nieuwe modellen tijdens EuroCucina FTK 2024

Onlangs heeft Falmec deelgenomen aan de 24e editie van EuroCucina FTK, waarbij een recordaantal bezoekers kennismaakte met de nieuwste producten van het bedrijf. De innovaties van 2024 richten zich op het integreren van technologie en esthetiek in de keukenarchitectuur, en breiden het aanbod van modulaire en multifunctionele keukensystemen verder uit.


De stand Falmec in Milaan.

Nieuwe producten zoals Brooklyn, Surface en Jolie (medio 2025 beschikbaar) combineren subtiele afzuigtechnieken met elegant meubeldesign. Brooklyn, ontworpen door Francesco Lucchese, optimaliseert de ruimte in eilandkeukens met een modulaire structuur en diverse accessoires. Surface valt op door zijn aanpasbaar paneel dat naadloos integreert met keukenmuren, terwijl Jolie, een ontwerp van Emo Design, functionaliteit biedt met een stijlvol paneel en opbergruimte.



Ook introduceerde Falmec de Level One en Level Invisible downdraft modellen, bekend om hun krachtige afzuigtechnologie en minimalistische design. De E.ion System-collectie is uitgebreid met Soul, een product dat de functies van afzuigkap en luchtreiniger combineert in een stijlvol design. De compacte Brera 75 (beschikbaar vanaf september 2024), ideaal voor kleinere keukens, maakt nu ook deel uit van het assortiment.

Meer informatie:
Falmec Benelux
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl

Publicatiedatum: