Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Firmax geeft klassieke IKEA-keukens een make-over

Kobe Nimmegeers en Niels Delport houden zich bezig met het aanpassen van IKEA-keukens. Zij maken keukenfronten en werkbladen op maat die je op IKEA-kasten kunt bevestigen. "Het idee komt uit Scandinavië", vertelt Kobe in een interview met de Gazet van Antwerpen. Hij is de manager van het nieuwe Antwerpse filiaal van Firmax dat zich in de Fierensblokken bevindt. "In het hoge noorden bestaan al langer verschillende aanbieders die bestaande keukensystemen personaliseren, vooral van IKEA. In België was er nog niemand die zo'n service aanbiedt. Er is een overvloed aan keukens, variërend van exclusieve designs tot meer budgetgerichte opties. Maar wij mikken op mensen die een keuken willen samenstellen voor een faire prijs."Firmax biedt een aanpak voor het upgraden van IKEA-keukens, waarbij klanten hun keuken ontwerpen met behulp van een architect of de online kitchenplanner van IKEA. Vervolgens werkt Firmax samen met klanten om de afwerking en uitstraling van de keuken te personaliseren, met keuze uit verschillende kleuren en materialen. In de laatste fase wordt de definitieve indeling gemaakt met een professionele IKEA-keukenadviseur, waarna klanten de keuken zonder frontjes maar mét scharnieren bestellen.

Firmax onderscheidt zich naar eigen zeggen van traditionele showrooms door ieder project uniek te maken en klanten te laten experimenteren in een creatieve ruimte, ondersteund door het team. Het bedrijf, opgericht in 2020, opende een filiaal in Antwerpen om lokale klanten te bedienen. De winkel, gevestigd in de Fierensblokken, biedt historische architecturale elementen die perfect passen bij de materialen van Firmax. De firma overweegt in de toekomst uit te breiden naar andere Belgische steden, afhankelijk van het succes in Antwerpen. Firmax is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10 en 17 uur.

Bron: GVA

Meer informatie:
Firmax
www.firmax.be

Publicatiedatum: