Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Peter Spirig van 111-jarige V-ZUG: "Wij blijven in Zug en er ook in investeren"

Dit jaar blaast V-ZUG maar liefst 111 kaarsen uit. Al sinds 1913 is het keukendesignmerk actief op de markt. De ontwerpen van V-ZUG staan voor Zwitsers vakmanschap. "We leven volgens Zwitserse waarden en maken het mogelijk voor mensen over de hele wereld om deze te ervaren met eenvoudige, individuele oplossingen die levenslange inspiratie en vreugde bieden", vertelt CEO Peter Spirig.


Peter Spirig, CEO van V-ZUG uit Verzinkerei Zug.

In 1913 werd het merk opgericht in de stad Zug, onder de naam Verzinkerei Zug en met een specialisatie in metaalwaren. Door de jaren heen vergaarde het bedrijf meer kennis en kunde totdat in de jaren '70 V-ZUG z'n kans waagde met keukentoestellen. Hun signatuurproduct, de stoomoven, kreeg voor het eerst vorm in de jaren '90. "Als onderneming de naam kunnen dragen van de regio waarin je actief bent, zorgt voor een gevoel van trots maar ook van verantwoordelijkheid; voor gemeenschap en voor je impact op de mensen en het milieu. Wij blijven in Zug en we blijven er ook in investeren", klinkt het bij Peter Spirig.

Meer informatie:
V-ZUG
www.vzug.com

Publicatiedatum: