Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ferdie de Mulder van De Mulder Keukens na bezoeken Milaan:

'Warmte, moderniteit en karakter vormen de kern van de keukentrends die we waarnemen'

De Milanese designscène heeft De Mulder Keukens flink geïnspireerd. Dat meldt eigenaar Ferdie de Mulder. "We hebben onze ogen uitgekeken naar de nieuwste trends. (...) Het is bijna onmogelijk om alle indrukken in een paar woorden samen te vatten", stelt hij vast.

In een blog schrijft het keukenbedrijf dat het verschillende interieurtrends heeft gespot in Milaan, de bruisende metropool die bekendstaat als het epicentrum van mode en design. "Van de beroemde beurzen zoals Salone del Mobile tot de elegante designstudio's die de stad sieren; overal hebben we een stukje creatieve energie geproefd. Onze reis nam ons onder andere mee door de levendige straten van het Brera Design District. Ook waren we getuige van de onthulling van Gaggenau's nieuwste innovatie.

Eén ding werd ons glashelder: 2024 belooft een bijzonder jaar te worden voor liefhebbers van interieurdesign. Warmte, moderniteit en karakter vormen de kern van de trends die we waarnemen. Wauw, wat hebben we veel moois gezien! In deze blog nemen we je mee met de trends die we gaan doorvoeren in onze keuken inspiratie studio's in Malden en Wanssum.

Notenhout creëert een interieur dat warm en uitnodigend is. Notenhout, met zijn rijke textuur en natuurlijke schoonheid, brengt een gevoel van geborgenheid en comfort.

Bewerkt staal daarentegen voegt een industriële touch toe, die zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. Samen vormen ze een perfecte balans tussen chique en hedendaags."

Lees hier alle bevindingen die het team van De Mulder Keukens heeft opgedaan.

Publicatiedatum: