Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15e Küchen-Dump showroom een feit

Al ruim 30 jaar is Sani-Dump dé specialist op het gebied van A-merken sanitair en tegels. Afgelopen week heeft deze haar 44e showroom geopend aan de Rietveldenweg in Den Bosch. Maar dat is niet alles; met deze nieuwe vestiging is ook direct de nieuwste en 15e Küchen-Dump showroom een feit. Dat meldt kliknieuwsdenbosch.nl.



Küchen-Dump, een zusterbedrijf van Sani-Dump, biedt naar eigen zeggen hoogwaardige keukens en A-merk apparatuur tegen ongekend lage prijzen. Met deze toevoeging wordt het voor inwoners van Den Bosch en omgeving nog eenvoudiger om zowel hun droomkeuken als droombadkamer te vinden bij één betrouwbare specialist, zo laat het bedrijf weten.

Op 6 mei jl. opende de nieuwe locatie aan de Rietveldenweg 70D in Den Bosch haar deuren met een groots openingsfeest dat de hele maand mei zal duren. Bij Sani-Dump profiteren klanten van 3x voordeel met extreme kortingen op alle A-merken sanitair en tegels. Bij Küchen-Dump kunnen klanten tot maar liefst 15% korting krijgen op hun nieuwe keuken en ontvangen ze een gratis Quooker ter waarde van 1.595 euro.

Wat maakt Sani-Dump & Küchen-Dump nu zo uniek? Naast het uitgebreide assortiment onderscheiden de showrooms van Sani-Dump & Küchen-Dump zich door hun ruime opzet, waardoor klanten een inspirerende reis kunnen maken voor hun nieuwe droombadkamer en/of -keuken. Door groot in te kopen, blijven de prijzen laag en worden A-merken toegankelijk voor een breder publiek, wat betaalbare luxe mogelijk maakt. In de showroom vindt u uitgebreide collecties van topmerken zoals Villeroy & Boch, Hotbath, Bosch, Siemens en vele anderen.

De verwachtingen voor de nieuwe vestiging zijn hooggespannen. Sani-Dump en Küchen-Dump streven ernaar om niet alleen prachtige badkamers en keukens te realiseren, maar ook om het koopproces voor hun klanten tot een feestelijke ervaring te maken. Klanttevredenheid staat dan ook centraal in de nieuwe vestiging in Den Bosch, waar een team van experts klaarstaat om klanten volledig te ontzorgen.

Meer informatie
SaniDump
www.sanidump.nl

Publicatiedatum: